Utakmica kola: Trogir – Mislav
Utakmica kola: Trogir – Mislav
313440702_550619157070714_6735568839493853351_n-1

Ekipa Trogira nakon nešto lošijeg starta u ligu dočekuje do sada neporaženi Mislav koji ove sezone pojačan igračem Splita Dujom Lisicom izgleda jako dobro. Utakmicu kola najavila je glasnogovornica KK Trogir Josipa Vukić te trener Mislava Alen Koludrović.

Glasnogovornica KK Trogir Josipa Vukić najavljuje sezonu u kojoj je naglasak u potpunosti stavljen na igrače iz Trogira, a ciljevi nisu u prvom planu – Zadovoljni smo rosterom za ovu sezonu, a na ponos je što ga čine isključivo domaći igrači koji svaku utakmicu daju sve od sebe. O ciljevima za sezonu se ne zamaramo previše, ali sigurna sam da će momčad, zajedno sa trenerom Bilićem dati sve od sebe kako bi ostvarili poneku pobjedu više nego u prošloj sezoni.

FOTO: KK Trogir

Trogir će osim bitke na parketu voditi i još jednu, onu u kojoj nastavlja s ciljem popularizacije košarke u svom gradu te se nadaju kako će nakon ove sezone kao i do sada radom kluba interes rasti – Želim naglasiti da smo realni. Dolazimo iz maloga grada u kojem se tijekom godina i zaboravilo na košarku. Kao malom klubu imperativ nam nisu pobjede, rezultati na semaforu i ulasci u više lige. Cilj nam je povratak djece na terene i u dvoranu.

FOTO: KK Trogir

Mislav je momčad s kojom smo odigrali par pripremih utakmica, tako da očekujem jednu fer i korektnu utakmicu u kojoj će svaki do igrača pridonijeti na terenu. – zaključila je glasnogovornica KK Trogir Josipa Vukić.

Mislav ovu sezonu kreće s mješavinom nešto iskusnijih i mlađih, potencijalnih, igrača – Roster KK Mislav je mješavina mlađih i nešto starijih igrača. Još od lani imamo suradnju s KK Split, tako da su nam ove godine dva juniora stigla na posudbu (Duje Lisica, Ivan Pačar).

FOTO: KK Mislav

Trener Alen Koludrović najavljuje borbu za gornji dom Druge muške lige – Jug u novoj sezoni – Ove sezone nam je cilj biti u gornjem djelu lige kao što smo bili i lani. Mislim da je ove godine liga bolja, jača i neizvjesnija. Posebno mi se sviđaju ekipa Diadore, ŠK Dubrovnika i Dražen Petrovića koje su kadetsko – juniorski rosteri, a pritom su i jako potentni.

FOTO: KK Mislav

Trenutno u Drugoj muškoj ligi imamo omjer od dvije pobjede, bez poraza i u Trogir idemo u dobrom raspoloženju, a očekujem neizvjesnu utakmicu. Ove sezone pojačali smo se i u omladinskoj školi gdje smo angažirali trenera Šimu Vidakovića iz Zadra koji živi i radi u Splitu te će nam biti veliko pojačanje u daljnjem radu. – zaključio je trener za sad neporažene ekipe Mislava.