Utakmica kola: Solin – DOŠK Drniš
Utakmica kola: Solin – DOŠK Drniš

DOŠK i Solin dvije su ekipe koje su u prvom kolu upisale dvoznamenkastu pobjedu, a obe ekipe svoj put nastavljaju gdje su stale i prošle godine. DOŠK nastavlja uz nekolicinu svojih starijih momaka dok će paralaleno uz to u rosteru razvijati mlade momke iz Drniša, a rosteru su ove godine priključili i veliko pojačanje s Premijerligaškim pedigreom Luku PandurićaRoster je u odnosu na prošlu sezonu doživio određene promjene. Na okosnicu ekipe od prosle godine doveli smo par pojačanja od kojih je svakako najzvučnije ime Luka Pandurić te nekoliko igrača koji su već prije uspjesno nosili dres DOŠK-a, a riječ je o Domagoju Stojanoviću, Marku Brajkoviću i Marku Živkoviću – rekao je trener DOŠK-a Alen Šikić.

FOTO: KK DOŠK Drniš

Prije početka sezone nismo postavljali nikakve posebne ciljeve, idemo svaku utakmicu pokušati dati sve od sebe pa ćemo vidjeti gdje će nas to dovesti! – jasan je u vezi ciljeva bio trener Alen Šikić.

FOTO: KK DOŠK Drniš

Trener Šikić usprkos pobjede u Kupu Krešimir Ćosić najavljuje oprez pred gostovanje u Solinu Igrali smo sa ekipom Solina prije par tjedana u Kupu i pobjedili, međutim sada očekujemo ipak znatno težu utakmicu jer ovoga puta Solin igra kod kuće, a njihov roster dovoljno govori o njihovim ambicijama za ovu sezonu. Svakako pred nama je vrlo neizvjesna i teška utakmica u gostima. – zaključio je trener Drnišana.

FOTO: KK DOŠK Drniš

Solin i u novoj sezoni ima za cilj kao i prijašnjih godina boriti se za sam vrh, a svome rosteru ove godine dodali su novog trenera te nekoliko novih igrača – Ekipa Solina uz novog trenera Dina Ercega, tu je puno novopridošlih igrača za koje će sigurno trebati vremena da se uštimaju. Uz naše domaće igrače, kapetana Petra Barišića i Josipa Kunca tu su i naša dva “domaća” Hercegovca Domagoj Šakota i Zvone Biško. Iz Cetinske krajine dolazi nam prava mala kolonija koju čine braća Boban (Jure i Josip), Jure Jagnjić i Martin Bilandžić. Iz Kaštela je stigao jedan od vodećih strijelaca prošlogodišnje Druge muške lige – Jug Jakov Sanader, a iz Splita bivši junior Marin Jakoliš. Imamo respektabilnu ekipa sastavljenu mahom od igrača koji su igrali na većem nivou što nam daje za pravo da očekujemo iskorak ove sezone. – pojasnio je tajnik kluba Mirko Podrug.

FOTO: Joško Herceg

Ljestvica je kao i prošlih godina postavljena visoko, ali oprezni su momci iz Solina Uvijek nam je cilj postaviti ljestvicu jako visoko ali poučeni iskustvom idemo utakmicu po utakmicu pa cemo vidjeti gdje ce nas to dovesti.

FOTO: Joško Herceg

Baš kao i DOŠK, Solin je usprkos poraza u prvom srazu oprezan i očekuje bolji otpor protiv Drnišna Utakmica u Kupu protiv DOŠK-a u kupu koju smo odigrali prije nepuna 2 tjedna pokazala je da se radi o jako dobroj ekipi koju predvodi iskusni Pandurić. Od tog dvoboja smo očekivali puno ali smo na kraju izgubili prvenstveno zbog lošeg ulaska u utakmicu. Svakako od tada dugujemo puno, prvenstveno sebi tako da ovaj put očekujemo puno bolju predstavu i ozbiljniji pristup što će nas, nadamo se dovesti do prve pobjede na domaćem parketu.

FOTO: Joško Herceg

Utakmica Solina i DOŠK-a na rasporedu je 29.10. od 19:00 u Sportskoj dvorani Bilankuša!