Utakmica kola: Dražen Petrović – Općina Primošten – Dubrovnik
Utakmica kola: Dražen Petrović – Općina Primošten – Dubrovnik
image0

OKK Dražen Petrović – Općina Primošten nakon pobjede u prva dva kola i poraza u trećem u skolpu četvrtog kola Druge muške lige – Jug gostuju kod ekipe ŠK Dubrovnik koja za sad traži svoju prvu pobjedu. – Vrlo smo mlada i rekli bi šarolika ekipa koja je sastavljena od juniora, kadeta i pokojeg pretkadeta GKK Šibenka. – rekao je tehnički tajnik Marko Matulja.


Šibenčani prvenstveno, kao i velika većina ekipa u ovoj sezoni, kao glavni cilj navodi razvoj mladih igrača – Ciljeve nismo postavljali jer smo mlada ekipa i ova liga nam pruža fizički puno jače utakmice koje su potrebne za bolji razvoj naših igrača.

FOTO: OKK Dražen Petrović – Općina Primošten

Šibenčani će u ovom kolu gostovati kod mladih Dubrovčana koji su također mlada i poletna ekipa – U Dubrovniku očekujemo jednu dobru i atraktivnu utakmicu jer je ekipa Dubrovnika, baš kao i naša, također sastavljena od mladih momaka. Očekuje nas jedna brza i poletna predstava. – zaključio je Marko Matulja.

FOTO: OKK Dražen Petrović – Općina Primošten

Domaćini iz Dubrovnika, još uvijek čekaju na prvu pobjedu na svom kontu, ali bodovi za mlade Gospare nisu najbitniji u ovoj sezoni. – Roster uglavnom sačinjavaju kadeti uz dva igrača iz seniorske momčadi. Liga nam služi prvenstveno za sticanje iskustva kod igrača koji imaju manju minutažu u prvoj momčadi te za napredak mladih igrača. – rekao je trener Darko Kunce.

FOTO: ŠK Dubrovnik

Utakmica s Dražen Petrovićem biti će vrlo zanimljiv okršaj mladih igrača Šibenika i Dubrovnika. – Očekujemo ponovo zanimljivu utakmicu i nadamo se da ćemo odigrati dovoljno dobro za prvu prvenstvenu pobjedu!