Utakmica kola: DOŠK – Dražen Petrović – Općina Primošten
Utakmica kola: DOŠK – Dražen Petrović – Općina Primošten
315827939_5810860138953406_9051268152980543428_n

Krste Malenica, kapetan DOŠK: ‘S obzirom da prije početka prvenstva nismo znali kako ćemo izgledati i tko će nam biti u sastavu. Prvo mjesto je možda malo neočekivano al potpuno zasluženo u prvih pet kola. Mislim da će nam iduća utakmica protiv mlade i poletne ekipe iz Šibenika biti najteža u dosadašnjem dijelu prvenstva (ne podcjenjujući niti jednu ekipu do sada). To je ekipa koja ima u sastavu nekolicinu igrača koji igraju HT Premijer ligu i stoga moramo biti jako oprezni i biti čvrsto na zemlji, da nas ne zavara omjer stanja na tablici. Ali mi tu utakmicu igramo u svojoj dvorani ispred svoje publike i moramo od prve sekunde pokazati zašto smo prvi na tablici.’

Kpaetan Malenica koji igra svoju 20. seniorsku sezonu za DOŠK posebno je zahvalan navijačima – Htio bi se zahvaliti u ime cijele ekipe publici koja nas podržava u velikom broju od prve utakmice. Nadam se još i većem odazivu ubuduće.

Marko Matulja, tehnički tajnik OKK Dražen Petrović – Općina Primošten: Očekuje nas jedna jaka utakmicu protiv DOŠK-a koji je do dosadašnjeg dijela prvenstva najviše pokazao, te se prometnuo kao lider  lige. Možemo očekivati  fizički zahtjevnu utakmicu ali isto tako očekujemo brzu i atraktivnu košarku s puno tranzicijske igre.

Upitali smo Šibenčane imaju li i neko neugodno iznenađenje u dosadašnjem dijelu lige – Ako moramo izdvojiti najneugodnije iznenađenje lige bila bi ekipa Diadore s obzirom da su prošle godine bili jednom nogom pred ulazak u Prvu mušku ligu.