Utakmica kola: Cetina – ŠK Dubrovnik
Utakmica kola: Cetina – ŠK Dubrovnik

Luka Roguljić, najstariji igrač KK Cetina: ‘U novoj sezoni najviše me u pozitivnom smislu iznenadio DOŠK. Klub koji je prije par sezona bio jedan od lošijih, ove godine drži prvo mjesto na tablici i igraju lijepu i borbenu košarku. Isto tako ekipa Didadore me je ugodno iznenadila jer imaju bekovski bar vrlo mladih igrača koji igraju vrlo zrelo.’

U sljedećoj utakmici protiv KK Dubrovnika očekujem pobjedu. Osobno ne znam tko sve igra za KK Dubrovnik, ali koliko sam upoznat to je isto jedna vrlo mlada ekipa u kojoj ima odličnih mladih igrača. U zadnjem kolu su dobili KK Sukošan tako da im se mora odat dovoljan respekt. Nadam se fer i poštenoj igri pa neka bolja ekipa pobjedi – nastavio je 40-godišnji Roguljić.

Što se tiče KK Cetine, otišla su 4 odlična igrača koja su uz Bruna Šipića nosila ekipu prošle sezone do trećeg mjesta, a došla četiri mlada igrača iz KK Alkara. Znali smo da će bez njih biti teško ponoviti lanjski uspjeh. Cilj ove sezone je razviti mlađe igrače na koje će klub računati u budućnosti. Drago mi je što ima puno djece koja žele trenirat , tako da mislim da je budućnost KK Cetine osigurana – zaključio je igrač momčadi iz Trilja.