Gradski derbi, Diadora ili Opus… Tko će na prvo mjesto?
Gradski derbi, Diadora ili Opus… Tko će na prvo mjesto?

Šesto kolo Druge muške lige – Jug donosi jedinstven derbi, onaj između Diadore i Opus Puntamike! Nakon pet odigranih kola obje momčadi drže se na vrhu tablice, a momčad Opus Puntamike ima utakmicu manje te je bez poraza. Diadora je pak još uvijek bila bez odmora jedno kolo te je na omjeru od četiri pobjede te jednog poraza. Pobjednik ove utakmice dakle prema svemu sudeći trebao bi uhvatiti prvo mjesto na tablici te je ta činjenica dodatan motiv objema ekipama u ovom gradskom derbiju.

Trener “domaćih” Boris Hrabrov, očekuje dobru utakmicu te se nada dobroj predstavi svojih momaka – Da, u nedjelju se igra utamica kola. Očekujem jednu dobru utakmicu i nadam se da ćemo svi biti zdravi i spremni. Siguran sam da će moji dečki dati maksimum koji u ovom trenutku mogu dati. Hoće li nam to biti dovoljno za pobjedu vidjet ćemo u nedjelju.

Očekujem podršku naših navijača, i nadam se da ih nećemo razočarati – zaključio je iskusni stručnjak.

“Gosti” koje sa klupe predvodi duo istinskih legendi zadarske košarke, Jakov Vladović i Ive Ivanov svjesni su činjenice kako je ova utakmica poseban izazov te da će se u njoj trebati dosta pomučiti kako bi upisali nove bodove – Protiv Diadore nas očekuje jako teška i zahtjevna utakmica. Diadora je jedna odlična, posložena i dobro vođena ekipa. Svjesni smo da ćemo morati odigrati mušku i tvrdu utakmicu, da bi došli u šansu za pobjedu. Kratak i jasan bio je trener Jakov Vladović.

Utakmica se igra u nedjelju, 03. prosinca s početkom od 20:30 u dvorani OŠ Zadarski otoci uz izravan prijenos na YouTube kanalu KK Diadora.

FOTO: Andrej Jančijev