Utakmica kola, 3. kolo: KK Solin – KK Diadora
Utakmica kola, 3. kolo: KK Solin – KK Diadora

Druga liga stigla je i do trećeg kola, vrlo zanimljivom čini se utakmica između dva stara znanca koji i ove sezone imaju respektabilne ekipe. Solin, ipak neočekivano, trenutno je na omjeru 0-2 dok je Diadora na 2-0. Međutim, liga je tek krenula i puno je toga još pred nama. Kako iz kuta ovih dviju momčadi izgleda ovaj susret donosimo niže izjavama trenera Diadore Borisa Hrabrova i Solina Ante Bilobrka.

Boris Hrabrov, Filip Skelin i Nikola Jadrijev

Utakmicu i svoja očekivanja od sezone dao je trener Diadore, Boris Hrabrov: – U Solinu ćemo pokušati odigrati bolju utakmicu nego što smo je odigrali u nedjelju u Zadru. Ako nam to uspije tada bi mogli parirati Solinu. Ciljevi su nam pokušati trenirati što bolje i kvalitetnije pa će ekipe koja je sastavljane od četiri-pet starijih igrača i naših juniora biti “tvrd orah” za svaku ekipu protiv koje budemo igrali.

Nakon prva dva kola vidjeli smo nekolicinu zanimljivih rezultata, kakav dojam ostavlja Druga liga ove sezone ili je možda prerano govoriti o tome?

Pa, tek smo odigrali dva kola i mislim da je možda prerano za ikakve zaključke i dojmove u vezi naše Druge lige.

Boris Hrabrov, KK Diadora

Momčad Solina u sezonu je ušla pomalo i neočekivano s 0-2, a trener Ante Bilobrk nada se da će sezonu okrenuti u svoju korist – Nakon iznenađujuće lošeg ulaska u novu sezonu sa dva poraza, na Bilankušu nam dolaze stari znanci, do sada neporažena Diadora. Očekuje nas teška utakmica, očekujemo puno bolju reakciju naše momčadi koja može i mora pokazati više te se nadamo prekinuti ovaj loš rezultatski niz.

Ante Bilobrk, KK Solin

Utakmica Solina i Diadore u dvorani Bilankuša u Solinu igra se u subotu, 11.11. 2023. s početkom od 20:15.

FOTO: Andrej Jančijev | KK Diadora, KK Solin